top of page

DESPRE NORA

CUM ÎÈšI GÄ‚SEȘTI CALEA VIEÈšII?

CALEA VIEÈšII este determinată de câÈ›iva factori principali, È™i anume: de atitudinea față de Dumnezeu, de atitudinea față de părinÈ›i , de atitudinea față de sine, față de destin, față de oameni, față de lumea din jur, față de situaÈ›iile de zi cu zi. Cu cât noi interacÈ›ionăm mai corect cu lumea din jur, cu cât noi avem o imagine mai corecta despre Dumnezeu, cu cât noi păstrăm în suflet sentimentul iubiri, cu atât avem mai mult succes în viață. Pentru a deveni fericiÈ›i la exterior, trebuie să ne transformăm È™i vindecăm în interior.

​

MulÈ›i oameni încearcă să păstreze iubirea față de Dumnezeu È™i au o atitudine blândă față de oameni însă, totodată, se întristează, sunt nemulÈ›umiÈ›i de sine, gândesc rău despre sine. Aici este necesar să înÈ›elegem că întreaga lume este unitară: dacă un om nu se iubeste pe sine, acesta nu va putea să iubeascã alÈ›i oameni si sentimentul său de iubire față de Dumnezeu va slăbi.

nora by a tree
nora happy in nature

Una dintre cele mai importante reguli ale mele în calea vieÈ›ii – trebuie să te iubesti pe sine. Nu este voie sa gândeÈ™ti rău despre tine însuÈ›i, trebuie să crezi în tine. Este necesar ca atitudinea față de proprile defecte să fie aceeaÈ™i ca față de o etapă firească de dezvoltare. Orice problemă – transformare, care apare în viaÈ›a noastră, este o oportunitate de a ne dezvolta È™i  ne vindeca sufletul.

​

Trebuie să înÈ›elegem că un om se poate transforma în calea vieÈ›ii, poate să devină mai bun dar, dacă noi vom începe să aspirăm în mod real catre ceva si să credem în vindecare, (credinÈ›a însemnând absenÈ›a fricii È™i a îndoielilor care opresc energia), atunci noi vom putea să atingem orice culmi. Nu degeaba Hristos spunea: „Credeti – si muntele se va muta din loc!” Deci, trebuie să fiÈ›i atenÈ›i la propria atitudine față de lume È™i cum să trăiÈ›i cu sufletul pe calea vieÈ›ii.

ADEVÄ‚RATUL TÄ‚U POTENÈšIAL

“lubirea nu exclude severitatea.” lisus Hristos i-a alungat cu biciul pe negustori din templu.
De prea multe secole, ni s-a inoculat idea că cineva trebuie să sufere și să moară pentru noi, iar noi trebuie doar sa cerem. Prin urmare, noi nu mai cerem ci pretindem.


Un consumator este un om dependent È™i ataÈ™at de propriile dorinÈ›e, adică este un sclav. Un consumator este un sclav al păcatului. Mai întâi, un astfel de om este sclav cu sufletul, iar apoi, si cu trupul. Inainte, asemenea oameni se vindeau pe sine în robie pentru a-È™i plati datorile.


Este foarte greu să ajuÈ›i oamenii consumatori. Să te schimbi este un proces chinuitor È™i îndelungat. lar în zilele noastre oameni vor să obÈ›ina totul È™i dintr-odată. Ei sunt chiar pregatiÈ›i să ofere orice sumă de bani, doar ca să nu depună vreun fort. Ei asteaptă miracole, în loc sa lucreze cu sine si să se transforme È™i vindece.


Vindecarea È™i transformarea este o muncă neîntreruptă. Eu le explic acestă formulă clienÈ›ilor mei de mai multi ani.

choosing one of two ways

Doar dumneavoastră vă puteti ajuta, în mod real, È™i pe cei apropiati. Dar nu prin cuvinte ci prin propriile exemple È™i transformări  interioare. In plus, trebuie să lucraÈ›i cu sine din nevoia de iubire È™i dezvoltare, nu de frica unor boli sau a unor nenorociri, ori lipsuri.incercaÈ›i, veÈ›i reusi! Doar că trebuie să faceÈ›i acest lucru în continuu, fară să vă indoiÈ›i de succes – È™i atunci muntele se va muta din loc. In asta constă credinta adevarata prin transformare È™i vindecare cu mine.Vă doresc succes pe calea vieÈ›ii!”

bottom of page